Zdravotnický průvodce v každém mobilu

Praha 19. července (PROTEXT) – Společnost Mediatel spustila ojedinělou aplikaci Zdravotnický průvodce. Navazuje tak na sérii velmi úspěšných aplikací, která vám zjednoduší každodenní život! Ta vám poslouží vždy, ať hledáte ve svém okolí non-stop lékárnu, pohotovost, nebo veterináře pro vašeho mazlíčka. Vybírat můžete z více než 6000 lékařů, pohotovostí, zubařů a veterinářů.

Zdravotnický průvodce vám spolehlivě vyhledá lékaře nejen ve vybrané lokalitě, ale i ve vašem nejbližším okolí na základě vaší aktuální polohy. Ať už hledáte zubaře pro sebe, zdravotnickou péči pro vašeho čtyřnohého přítele, nebo jen non-stop lékárnu, kde si můžete koupit něco na snížení vysoké teploty, Zdravotnický průvodce má pro vás řešení.

"Zdravotnický průvodce je další ze série aplikací pro mobilní zařízení poskytovaných společností Mediatel. V této oblasti se i nadále zaměřujeme na vývoj služeb, které budou pomáhat řešit potřeby lidí v "terénu". Zájem uživatelů potvrzuje stažení 140.000 aplikací v loňském roce," říká Luboš Čipera, výkonný ředitel pro Marketing a Produkty.

Vyzkoušejte také aplikaci "Chci taxi", která Vám zobrazí kontakt na taxíka ve Vašem okolí, který Vás do non-stop lékárny nejrychleji dopraví, nebo aplikaci "Kde jíst a pít", která Vám zobrazí nejbližší restauraci podle Vámi navoleného vyhledávání a kde se můžete stavit cestou zpět na talíř horké polévky. Velmi oblíbený se stal také "Noční život", díky které můžete navštívit nejbližší bar či diskotéku. Chystáte se za hranice, např. do Tater? Všechny jmenované aplikace jsou k dispozici i pro Slovensko!

Kontakt:
Pavel Smejkal – jednatel a výkonný ředitel společnosti Mediatel, T: +420 221 807 220, e-mail: psmejkal@mediatel.cz
Barbara Jacklová – Mediatel, Senior Marketing Communications Specialist, M: +420 602 114 154
Jana Bartáková – agentura BIG FISH & CO., s.r.o., Account Manager, M: 602 756 387

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Upozorňujeme odběratele, že materiály označené značkou PROTEXT nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.
PROTEXT