Vánoční dárek proti bolesti zad

Předvánoční úklid, únavné shánění dárků po obchodech, dlouho do noci na nohou při pečení cukroví – to dá zádům pořádně zabrat! Ale letos o Vánocích je na vás bolest zad krátká. IBALGIN® krém s ní rychle zatočí. Myslete i na své blízké a jedno balení jim nadělte pod stromeček.

 

IBALGIN® krém obsahuje ibuprofen, léčivou látku, která působí proto bolesti a zánětu. Je určen k léčbě místních projevů akutních i chronických forem revmatických onemocnění zánětlivého původu, povrchového zánětu žil, zánětů šlach a svalových úponů. IBALGIN® krém je bez parfemace a při použití nevzniká riziko fototoxicity, tj. kožní reakce na sluneční záření.

Díky mastnějšímu základu je vhodný pro pacienty se sušší pokožkou. Krém se doporučuje na bolavém místě pečlivě vtírat do kůže a postiženou část krémem pravidelně masírovat. V případě rozsáhlých a bolestivých výronů je vhodný také pod bandáže.

Při silných bolestech je vhodné léčbu doplnit podáním tablet s obsahem ibuprofenu, například IBALGIN® 400.

Oba léčivé přípravky jsou určeny dospělým a mladistvým od 12 let.

IBALGIN® krém je lék k vnějšímu použití. Obsahuje ibuprofen. Pozorně čtěte příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

 

Orientační cena za jedno balení Ibalgin® krém x 50 g: 80 Kč.

Orientační cena za jedno balení Ibalgin® krém x 100 g: 140 Kč.

www.ibalgin.cz

 

CZ.IBA.14.03.10