Smějeme se (s) Bulovce!

Jedna soutěž se už pomalu blíží ke svému konci (tj. fotosoutěž „Bulovka kam se podíváš“ ), proto je nejvyšší čas vás upozornit na další, připravovanou soutěž, tentokrát s názvem „Smějeme se (s) Bulovce
O významu a přínosu smíchu pro naše zdraví asi nikdo nepochybuje, proto je celkem logické, že nemocnici by se smích neměl vyhýbat. A proč nezačít rovnou u sebe a podívat se na sebe s lehkou nadsázkou?

Takže, smysl soutěže „Smějeme se (s) Bulovce“ je sesbírat kreslené či malované vtipy (samozřejmě autorské, nikoliv okopírované z časopisu nebo stažené z webu!), které se s humorem dívají na život v nemocnici, nejlépe však ušité na míru Nemocnici Na Bulovce. Pozor však na tu velmi tenkou hranici, kdy vtip už není vtipný! Ale to určitě každý vycítí sám…

Vtipy posílejte na martin.salek@bulovka.cz. Postupně je budeme uveřejňovat na facebookové stránce Nemocnice Na Bulovce. Od jednoho autora lze přijmout do soutěže i více vtipů.

Soutěž SMĚJEME SE (S) BULOVCE začíná 1.2.2012 (avizujeme to dřív, ať má každý čas na přípravu :O) a končí 29.2.2012. Porota poté vyhodnotí došlé vtipy a jak jinak, nejvtipnější vyhrává! Bude se také přihlížet k tomu, jak vtipy baví veřejnost, to znamená k počtu „lajků“.

Autor vítězného vtipu získá originální lahev červeného vína BULLENAUJOLAIS NOUVEAU cuvée suché (roč. 2009).

Pro lepší pochopení zadání soutěže ukázka možného soutěžního vtipu (jde samozřejmě o nesoutěžící vtip)

 

Martin Šalek
tiskový mluvčí
602 316 908