Interaktivní konference Pro zdraví ženy se uskuteční 26. března. Polovina výtěžku ze vstupenek poputuje na pomoc organizaci ADRA Ukraine

Praha, 15. března 2022: První česká interaktivní konference Pro zdraví ženy se uskuteční 26. března 2022 v pražském Hotelu Grandior. Akce zaměřená na fyzické i duševní zdraví přinese řadu přednášek, rozhovorů s odborníky, ale také zdravotní konzultace, testování, diskuze či cvičení. Padesát procent výtěžku z prodeje vstupenek věnují organizátorky humanitární organizaci ADRA.

 

Cílem konference Pro zdraví ženy je poskytnout ženám prostor, ve kterém se uvolní, odpočinou si, vzdělají se a dostanou odpovědi na otázky, jak pečovat o své fyzické i duševní zdraví. Akce bude rozdělena celkem do tří zón. V první se uskuteční přednášky, ve druhé cvičení a třetí bude pojatá jako expo.

 

Na programu se bude podílet celá řada vystupujících, kteří jsou špičkovými odborníky ve svých oborech. Iniciativa F pohybu například poradí, jak správně cvičit i v kanceláři, lékařka Ilona Ludvíková objasní, jak eliminovat stres a nervozitu pro lepší spánek, a na otázky z oblasti dlouhověkosti odpoví naturopatka Iveta Ječmík Skuherská.

 

V akční části budou pro zájemkyně připraveny lekce jógy, expo pak nabídne kupříkladu beauty zónu s mikrojehličkováním či samovyšetření prsu pod vedením organizace Loono. Chybět nebudou ani drobné pozornosti a dárky pro každou účastnici.

 

Slovensko

„V České republice se bude konference Pro zdraví ženy konat poprvé. Na Slovensku půjde již o čtvrtý ročník. S předešlými ročníky jsme v Bratislavě sklidili velký úspěch, v loňském roce se akce zúčastnily více než tři stovky akčních dam, na 500 se jich poté připojilo online. Doufáme, že podobně nadšené budou i ženy v Česku,“ komentuje organizátorka Martina Novotná.

 

Do příprav akce se zapojily také ambasadorky, mezi něž patří například herečka a spisovatelka Vlastina Svátková, fitness trenérka Valerie Peršina či vítězka MasterChef Česko 2021 Veronika Dinišová známá jako Besky.

 

Cena vstupenky v předprodeji činí 710 korun na celodenní program a 400 korun na půlden. Voucher pro připojení se ke streamované konferenci stojí 400 korun. „Polovinu zisku ze vstupenek bychom rádi věnovali organizaci ADRA CZ, která přímo spolupracuje s ADRA Ukraine a pomáhá při evakuaci lidí z válkou zasažené Ukrajiny,“ uzavírá Novotná.

 

 

Kontakt pro média

Martina Novotná

organizátorka

ahoj@akcnezeny.sk

+421 904 853 249

prozdravizeny.cz / prezdraviezeny.sk