ODKYSELENÍ ORGANISMU, DETOXIKACE – DOPLŇKY STRAVY

Praha 22. srpna (PROTEXT) – V důsledku současného životního stylu, jako je kouření, stres, spěch, drogy, úzkost, nevyvážená strava, nedostatek pohybu, trápí lidstvo mnoho nemocí. Každý den se staráme o čistotu svého zevnějšku, čistíme si zuby, sprchujeme se, umýváme si vlasy atd., ale jsme také tak čistí i zevnitř? Jedním z nejnebezpečnějších zdravotních problémů současnosti a příčinou spousty chorob je acidóza, překyselení organismu (snížení pH). Lidský život je závislý na vzájemné vyváženosti a harmonii mezi kyselinami a zásadami v organismu. Máme-li tedy správnou zásadito-kyselou rovnováhu v organismu, nemůžeme onemocnět, žádný živý organismus by neonemocněl. V zásadě tu platí jednoduchá rovnice: zdravý organismus = odkyselený organismus a naopak nemocný organismus = překyselený organismus. Nebuďme kyselí, buďme zdraví! Harmonie je prevencí proti náchylnosti k virovým a bakteriálním onemocněním, bolesti hlavy, únavě, bolesti kloubů, pálení žáhy, celulitidě, otokům či rakovině.

K tomu, aby naše tělo bylo důkladně odkyseleno, musíme dodržovat zásady zdravého životního stylu (dostatek vitamínů, zvl. skupiny B, C, A, stopové prvky, dostatek pohybu na čerstvém vzduchu), ale ne vždy to jde, proto naše společnost Zentrichova apatyka, s.r.o. Zentrichova apatyka, s.r.o. dodává na český trh výrobky s obchodním názvem Bylinář Karel představující doplňky stravy na překyselený organismus, detoxikaci a hubnutí. Na našich internetových stránkách www.gemmoterapie.cz se nachází plno zajímavostí o odkyselení a detoxikaci organismu bylinkami, minerály se zásadotvornými účinky. Zboží můžete objednávat non-stop, přímo z pohodlí Vašeho domova.

Pokud potřebujeme překyselený organismus urychleně odkyselit, použijme zásaditou směs MINERALY, což je sypká směs určená na přípravu zásaditého nápoje. Napomáhá neutralizaci, rozpouštění, vyplavení kyselých látek z těla a dodá našemu tělu tolik potřebné látky jako je vápník, hořčík, sodík a draslík. Forma nápoje na odkyselení organismu se zásaditou směsí je zvolena z prostého důvodu – nedostatečný příjem tekutin. Pro naše zdraví je důležitý dostatek vody, neboť se minerály rozpouštějí ve vodě a tak jsou také organismem nejlépe přijímány. Zásaditá směs MINERALY je sice ochucená, ale není slazená cukrem, tudíž ji mohou používat i obézní jedinci, děti a diabetici.

Doporučujeme rovněž vyzkoušet zásaditou směs MINERALY VITAL, která Vám nejen pomůže odkyselit organismus, ale i doplnit každodenní nedostatek minerálů, vitamínů, stopových prvků. Francouzský zelený jíl neutralizuje nadměrné kyseliny v žaludku, pomáhá emulgovat a absorbovat tukové částice ve střevech, využívá se při hubnutí na úpravu metabolismu, při zácpě a průjmu, na neutralizaci těžkých kovů z těla. Vyniká svými absorpčními, čistícími, odkyselujícími a antioxidačními vlastnostmi.

Obezita představuje vážné ohrožení zdraví. Touha po rychlém a snadném zhubnutí vede nespočet lidí k vytrvalému hledání tzv. „zaručených diet“. Zásaditá směs MINERALY LINIE je rozšířená kombinace základní Zásadité směsi, působí na odkyselení organismu, kombinace použitých ingrediencí uleví při otocích, posílí vyčerpaný organismus a „nastartuje“ metabolismus a tím zesílí hubnutí. A úplně nejsilnější kombinaci zaměřenou na odkyselení a hubnutí dosáhneme tak, že přidáme k MINERALY LINIE i čistící bylinný čaj BYLINÁŘSKÉ KOŠTĚ a tablety SYNEFRIN + NIACIN, které nám pomohou s likvidací tuků v těle. Avšak u těchto tablet, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, je dobré si dávat velký pozor, jelikož nejsou určeny pro všechny. Nevhodné jsou při epilepsii, stresu, psychóze, zvýšeném krevním tlaku, problémech se štítnou žlázou, bolestech hlavy, těhotenství a zvětšené prostatě.

OZDRAVTE SVŮJ ORGANISMUS – ZENTRICHOVA APATYKA s.r.o.

Kontakty:
ZENTRICHOVA APATYKA s.r.o. – Hana a Karel Parmovi
Ke Kateřinkám 1407/9,
149 00 Praha 4

tel: 272 919 093
mobil: 604 475 351
e-mail: k.parma@seznam.cz
e-mail: zentrichova.apatyka@seznam.cz

www.gemmoterapie.cz
www.bylinar-karel.cz
www.zentrichova-apatyka.cz