Nový přípravek pro hubnutí OBEZIN(TM) přírodní cestou snižuje chuť k jídlu

Společnost Danare uvádí na trh nový přípravek na hubnutí OBEZINTM na přírodní polysacharidové bázi. Doplněk stravy vytváří pocit nasycení a tím předchází nežádoucímu přejídání. Zájemcům o hubnutí navíc na svých webových stránkách nabízí dietní plán sestavený odborníkem.
 
Nový doplněk stavy se skládá z patentovaného rostlinného komplexu přírodních viskózních polysacharidů a Spiruliny s obsahem fenylalaninu. Právě tato aminokyselina působí na chuťové centrum v mozku a snižuje chuť k jídlu. Díky svému přírodnímu složení pak OBEZINTM udržuje cholesterol na přirozené úrovni.
 
Při vývoji nového přírodního přípravku na hubnutí jsme spolupracovali se specialisty ve svém oboru. Našim společným cílem bylo vytvoření efektivního prostředku na hubnutí, který nebude škodit lidskému zdraví,“ sdělil Petr Navrátil, předseda představenstva společnosti Danare, která výrobek vyvinula a uvedla na trh. „Ve spolupráci s odbornou veřejností plánujeme pokračovat i nadále. Zájem ze strany lékařů a nemocnic je vítaný,“ dodal Navrátil.
 
Nový doplněk stravy působí snížení chuti k jídlu a tím podporuje proces hubnutí. Tobolka se během 30 minut po užití v žaludku rozpustí, až stonásobně zvětší svůj objem a vytvoří vysoce viskózní a stabilní gelovou substanci. Následně žaludek vyšle signál do mozku o tom, že je člověk již sytý. Společnost Danare také na svých internetových stránkách www.danare.cz každých 14 dní zveřejňuje aktualizovaný dietní plán, který připravuje kvalifikovaný obezitolog. Uživatelé přípravku OBEZINTM tak mohou svůj úbytek váhy podpořit i kvalitním a vyváženým stravováním navrženým specialistou na hubnutí.
 
Hlavní výhodou našeho ryze českého výrobku OBEZINTM je vyšší obsah aktivní látky. Zároveň je na rozdíl od konkurenčních výrobků fungujících na podobné bázi levnější,“ uvedlPetr Navrátil ze společnosti Danare. „Odezvy ze strany uživatelů jsou pozitivní, všichni oceňují hubnoucí efekt i absenci nežádoucích vedlejších účinků. Doplněk nyní začala užívat i moderátorka Markéta Mayerová, která také podpoří informační kampaň,“ dodal Navrátil.
 

O doplňku stravy OBEZINTM
 
OBEZINTM je nový unikátní doplněk stravy určený pro hubnutí. Skládá se z patentovaného rostlinného komplexu přírodních viskózních polysacharidů a Spiruliny s obsahem fenylalaninu, který působí na chuťové centrum v mozku a tím omezuje nadměrný příjem potravy. Přírodní složení přípravku udržuje hladinu cholesterolu na normální hladině, zároveň neobsahuje žádné alergenní látky. Výrobek se prodává v balení po 90 nebo 180 tobolkách. Užívá se obvykle třikrát denně alespoň půlhodinu před jídlem.
 
O společnosti Danare a.s.
 
Hlavním zaměřením společnosti DANARE a.s. je výroba, vývoj a prodej doplňků stravy nejvyšší jakosti. Společnost provozuje internetový portál www.danare.cz, který je zaměřen na informace a prodej doplňků stravy. Výroba probíhá pod normou ISO 9001:2001 plus  ISO 14001:2005 a je certifikována HACCP – systém stanovení kritických kontrolních bodů, který je nástrojem zajištění a řízení kvality a zdravotní nezávadnosti potravin během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem finálnímu zákazníkovi. 
 
Kontakt
 
Petr Navrátil
předseda představenstva
Danare a.s.
tel.: +420 734 318 668
Husitská 232/59, 13000 Praha 3 – Žižkov