Mezinárodní den ženského orgasmu: V Ostravě upozorní průvodem na potřeby a pocity žen

Netradiční akci zažijí návštěvníci a obyvatelé Ostravy první srpnový týden. V rámci Mezinárodního dne ženského orgasmu, který letos spadá na sobotu 8. srpna, se totiž v ulicích města uskuteční oslava ženské rozkoše. Kromě průvodu se mohou zájemci těšit i na drobné dárky, poukazy do sex shopu a na zajímavou výzvu.

 

Oslava žen a jejich sexuality. To je podle organizátorů hlavní smysl Mezinárodního dne ženského orgasmu. „Tento den není pouze o sexu. Je o ženách, o jejich smyslnosti, potřebách a představách. Cílem je, aby se každá žena mohla cítit více žensky a prožila něco výjimečného. Ať už s partnerem nebo sama,“ vysvětlil organizátor akce Adam Durčák ze sex shopu Růžový slon.

 

Tradici, která vznikla před lety v brazilském městečku Esperantina, se po loňském úspěchu oragnizátoři rozhodli zopakovat i v České republice. Po Ostravě projde v sobotu 8. srpna průvod, v jehož čele stane půvabná princezna se čtyřmi pohlednými nosiči. „Princeznu budou doprovázet i hostesky rozdávající dotazníky týkající se například tajných sexuálních fantazií. Za vyplnění se pak ženy mohou těšit na drobné dárky,“ popsal pořadatel akce Adam Durčák.

 

Lidé, kteří se do průvodu zapojit nechtějí, mohou alespoň vyzkoušet výzvu, kterou organizátoři nachystali pro všechny odvážlivce. „V těchto dnech ke každé objednávce ze sex shopu zákazníci obdrží zážitkovou kartu se třemi výzvami. Ti, kteří alespoň jednu ze tří výzev splní, smí na našich internetových stránkách vstoupit do Tajné sekce, kde na ně čekají nejen zážitky ostatních a užitečné tipy, ale i možnosti získat zajímavé erotické dárky,“ sdělil Adam Durčák s tím, že výzva je otevřena všem dospělým lidem a jejím cílem je jediné – potěšit ženy a věnovat veškerou pozornost a péči alespoň na jeden den pouze jim.

 


O sexshopu Růžový slon

 

Sexshop Růžový slon vznikl v roce 2008, o dva roky později se z něj vyvinula firma Růžový slon s.r.o. Již 13 let v prodejně i eshopu odborníci testují a vybírají nejzajímavější erotické pomůcky a doplňky z celého světa, které dokáží oživit stereotypní sex. Součástí odborného poradenství je také tvorba instruktážních videí a testování erotických pomůcek.

 

Kontakt

 

Adam Durčák

Marketingový manažer

 

Sexshop Růžový slon

+420 603 467 279

media@ruzovyslon.cz