Jak vybrat sluneční brýle pro děti? Nepodceňujte kvalitu, design můžete sladit s mámou i tátou

Praha, 12. června 2019 (VaseCocky.cz) – Že vaše dítko nechce nosit sluneční brýle? Skoro všechny ratolesti ale chtějí být jako máma nebo táta. Tak zkuste juniorovi vybrat podobné dospělácky vypadající brýle, jako máte vy a uvidíte, že si na ně před odchodem z domu vzpomene sám. Kvalitní sluneční brýle pro děti i dospělé od desítek světových značek najdete na e-shopu VašeČočky.cz.

Na e-shopu s kontaktními čočkami a slunečními brýlemi VašeČočky.cz najdete přes 40 druhů kvalitních dětských slunečních brýlí od světoznámých značek, mezi nimi modely, které může dítě sladit s maminkou nebo tatínkem.

V týmu s tátou

Klasické pilotky Ray-Ban Aviator sluší skoro každému a pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy. Na dětech vypadají obzvlášť fešácky, a když bude mít stejné i táta, není potřeba dlouhého přemlouvání.

Dětské sluneční brýle Ray-Ban Junior Aviator, cena na VašeČočky.cz: 1573 Kč

Pánské sluneční brýle Ray-Ban Aviator Large Metal, cena na VašeČočky.cz: 3199 Kč

Krásná jako máma

Každá holčička se chce parádit jako maminka. Teď už si nemusí zkoušet vaše „obří“ brýle, pořiďte jí úplně stejné, jako máte vy, jen v dětském provedení.

Dětské sluneční brýle Ray-Ban Junior, cena na VašeČočky.cz: 1539 Kč

Dámské sluneční brýle Ray-Ban, cena na VašeČočky.cz: 2 839 Kč

Na co dát pozor při výběru slunečních brýlí pro děti?

  • Tmavost čoček

Tmavost čoček se řadí do 5 kategorií, od 0 do 4. Číslo najdete na “nožičce“ – stranici brýlí. „Stupně 0 a 1 mají spíše estetickou funkci, brýle pro děti by měly mít filtr 3. Čtyřka se hodí například na hory.

  • UV filtr

Dětské sluneční brýle by měly mít nejvyšší možný UV filtr, tedy 400 nm (nanometrů), který poskytuje téměř 100% ochranu před škodlivým zářením. Pro citlivé dětské oči vybírejte pouze certifikované modely. Standard EEC nebo norma EN 1836 zaručí vysokou ochranu před UVA i UVB zářením.

  • Kvalita materiálu

M áte pocit, že investovat do dražších brýlí pro děti se nevyplatí? Je to právě naopak. Brýle od světových značek mají velice kvalitní skla, která se jen tak nepoškrábou.

Unisex sluneční brýle Polaroid PLD, cena na VašeČočky.cz: 1 109 Kč


Dětské sluneční brýle Polaroid Junior PLD, cena na VašeČočky.cz: 998 Kč


 

 

 

O VašeČočky.cz

VašeČočky.cz jsou největší český e-shop s kontaktními čočkami. Vybírat zde můžete z nejširší nabídky kontaktních čoček ve střední Evropě. V sortimentu najdete všechny druhy dioptrických i barevných čoček od oblíbených značek jako Acuvue, SoftLens, PureVision a desítek dalších. Na jednom místě mohou nositelé kontaktních čoček nakoupit také veškeré příslušenství od roztoků, očních kapek až po sluneční brýle.

E-shop s ročním obratem 700 mil. Kč působí v 15 evropských zemích.

www.vasecocky.cz