Budulínek.eu vyhlašuje soutěž o zájezd do Evropského parlamentu

Praha, 5. 11. 2015 (Commservis.com) – Občanské sdružení Budulínek.eu vyhlašuje na svých webových stránkách velkou podzimní vzdělávací soutěž. Soutěžící budou odpovídat na otázky týkající se aktuálních témat, například z oblasti zdraví, internetové bezpečnosti nebo spotřebitelských práv a povinností. Celkový vítěz soutěže vyhraje poznávací zájezd do Bruselu nebo do Štrasburku na pozvání europoslankyně Šojdrové, pod jejíž patronací celá soutěž probíhá. 

První kolo soutěže, které startuje 5. listopadu 2015, bude na téma zdravého obouvání. „Téměř každý druhý dospělý kráčí životem na nemocných nohou. Mnozí proto, že si vypěstovali nesprávné návyky již v dětství,“ říká odbornice PhDr. Vlasta Mayerová a doplňuje: „Důležitým faktorem je prevence. Správné zacházení s vlastníma nohama je nutným předpokladem k jejich bezproblémovému fungování. Aby byly nohy zdravé, potřebují především pohyb a vhodnou obuv.“ Cílem prvního kola soutěže je zvýšit úroveň znalostí o zásadách zdravého obouvání, péče o nohy a správných pohybových návycích, které začínají už v dětství.

Velká podzimní soutěž je šestikolová a bude probíhat až do poloviny prosince. Každý čtvrtek odstartuje nové kolo s novými úkoly. Soutěžní otázky obsahují také spoustu barevných ilustrací a jsou připraveny tak, aby s dospělými mohly soutěžit také děti. „Vítěze budeme oceňovat ve všech kolech a budeme je odměňovat pěknými dárečky,“ slibuje Lenka Mužíčková, předsedkyně sdružení Budulínek.eu, která celou soutěž připravila.


O sdružení Budulínek.eu

Budulinek.eu je občanské sdružení, které si vytklo za cíl informovat rodiče a ostatní veřejnost, které záleží na kvalitním životě dětí, o škodlivých výrobcích a službách vyskytujících se na českém, resp. evropském trhu. Vychází z toho, že jen informovaný spotřebitel je nejlepším "bičem" na nepoctivé výrobce, obchodníky a poskytovatele služeb. 

Kompletní informace o soutěži: www.budulinek.eu

Kontakt:
kasparova@commservis.com
Marta Kašparová
senior manager
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247
Agentura Commservis.com